Hvad er Farbar?

Farbar handler om baby, børn og orlov og alt hvad dertil hører. Det er en vidunderlig nørdet verden.

Hvem?

Bag bloggen står jeg, Janus Sandsgaard, far til børn årgang 2003, 2020 og 2021. Til daglig er jeg digitaliseringspolitisk fagchef i Dansk Erhverv, og efter mørkets frembrud den ene af to værter på podcasten Tech i TV – men her altså med privatnørdet soloprojekt. Corona-nedlukningen af Danmark spillede en vigtig rolle for børn og blog.

Mit toptunede mediecenter.

Indhold

Jeg har en hel del flere ideer end jeg har tid, hvilket må være en pointe i sig selv. Her er noget af det jeg har på blokken, og det markerede er links til artikler jeg rent faktisk har fået skrevet:

… og meget mere. Jeg er ved at indrette tv-studie, så på et tidspunkt kommer der også flere levende billeder (“What’s up youtube (…) smash that subscribe button!”, som de unge vist sagde engang).

Kontakt

Du kan fange mig på alverdens digitale kanaler, men jeg foretrækker en god gammeldags e-mail => janus@janus.dk

Farbar forsøger sig også lidt på Facebook (så vi må se om det er umagen værd), og jeg kan selvfølgelig ikke holde mig fra Twitter. Og så er jeg på vej ombord på Instagram – det er vist det de unge vil have.

Navne er svære. Både til blogs og til babyer. En hel del ideer har været på bordet, og i slutspurten var Fædrelandet. Det blev dog Farbar der vandt, og det var interneteksperten David Lorentzen som fandt på det og delte generøst. Mange tak til David for det!

Ordspil forpligter, og det det har været planen af arrangere farbar-øl, men coronasituationen har også lagt en dæmper på mulighederne for at mødes.

Beta

Lige nu-og-her er Farbar tanker der finder form, og som og lever en lidt stille og klemt tilværelse mellem job og baby, hvilket nærmest er en pointe i sig selv. “Release early; release often“, som de siger. Men du du fandt mig. Hyggeligt! Og du er velkommen til at kigge på mens jeg bygger op. Jeg går på rigtig orlov igen til foråret 2021, og også denne gang satser jeg på at det giver plads til nogle mere ambitiøse tiltag (jeg har stadig en del råvideo liggende der venter på at blive klippet).

Nej, jeg kunne ikke lade være 😉