Hvad er Farbar?

Farbar handler om baby og orlov og alt hvad dertil hører. Det er en vidunderlig nørdet verden.

Hvem?

Bag bloggen står jeg, Janus Sandsgaard. Til daglig er jeg digitaliseringspolitisk fagchef i Dansk Erhverv, og efter mørkets frembrud den ene af to værter på podcasten Tech i TV – men her altså med privatnørdet soloprojekt. Anledningen er at jeg midt i Corona-nedlukningen af Danmark blev far for anden gang på sektens år.

Mit toptunede mediecenter.

Indhold

Jeg har en hel del flere ideer end jeg har tid, hvilket må være en pointe i sig selv. På blokken til den kommende tid (det markerede er links til artikler som du kan læse nu):

… og meget mere. Jeg er ved at indrette tv-studie, så på et tidspunkt kommer der også flere levende billeder (“What’s up youtube (…) smash that subscribe button!”, som de unge vist sagde engang).

Kontakt

Du kan fange mig på alverdens digitale kanaler, men jeg foretrækker en god gammeldags e-mail => janus@janus.dk

Farbar forsøger sig også lidt på Facebook (så vi må se om det er umagen værd), og jeg kan selvfølgelig ikke holde mig fra Twitter. Og så er jeg på vej ombord på Instagram – det er vist det de unge vil have.

Navnet

Navne er svære. Både til blogs og til babyer. En hel del ideer har været på bordet, og i slutspurten var Fædrelandet. Det blev dog Farbar der vandt, og det var interneteksperten David Lorentzen som fandt på det og delte generøst. Mange tak til David for det!

Ordspil forpligter, og det det har været planen af arrangere farbar-øl, men coronasituationen har også lagt en dæmper på mulighederne for at mødes.

Beta

Lige nu-og-her er Farbar tanker der finder form, og som og lever en lidt stille og klemt tilværelse mellem job og baby, hvilket nærmest er en pointe i sig selv. “Release early; release often“, som de siger. Men du du fandt mig. Hyggeligt! Og du er velkommen til at kigge på mens jeg bygger op. Jeg går på rigtig orlov i efteråret, her satser jeg på at kunne kaste mig over nogle af de lidt mere ambitiøse tiltag.(her ligger allerede en del råvideo og venter på at blive klippet).

Nej, jeg kunne ikke lade være 😉