Kategorier
Farbar mener

Ego-tid – uansvarligt at lade ligge

Under orlov går tempoet voldsomt ned, og blikket zoomet ind på nogle få, bittesmå ting. Det er fint og smukt og helt som det skal være. Men lige som arbejdet ikke må spise helt dit liv, skal baby heller ikke absorbere hele universet.

Kør en solo-tur i skoven, tag en kaffe med kammeraten, nap mission i Gears 5 (eller hvad pokker der nu ringer din ding). Gør noget som du kan lide og som lader dig op, og som ikke involverer baby. Gør det for din egen skyld – og for kærestens og babys og omverdenens skyld.

Husk: Orlov er ikke noget man får, men noget man tager. Det samme gælder ego-tid – og det er direkte uansvarligt at vælge den fra.

PS: Selv trillede jeg ud i det grønne, brune, gule og røde. Resumé: Der skete ikke en kæft, og jeg kom forbedret tilbage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *